FEM3 CAFÉ
Taktikai fitnesz a stresszmentes élet titka

A különleges gyakorlatokat Sófi Boglárka és Polgár Viktor mutatta be a FEM3 Café stúdiójában.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: alakformálás   edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   sport   stressz   stresszoldás

2015. április 27. 10:57Kapcsolódó anyagok
Jógázz a munkahelyeden is!
Medvegy Gergely jógaoktató mutatott olyan gyakorlatokat, amelyeket munkahelyeden is könnyedén elvégezhetsz. Az irodai jóga, ahogy a jóga bármely ága és típusa, több fronton számol le a stresszel és a mindennapi feszültségekkel.
tovább
Kemény popsi Fitt-ball edzéssel!
Bozsik Ildikó személyi edző mutatott hasznos gyakorlatokat Fit-ball labdával. Ez az eszköz eredetileg rehabilitációs céllal készült a gerinc sérülésének gyógyítására, majd sporteszközként és a mindennapok ülőalkalmatosságaként terjedt el. A fit-ball labda instabilitása révén egyidejűleg dolgoztatja meg testünk izmait, s közben nem terheli ízületeinket.
tovább
Állatjárásokkal fejlesztheted a core izmaidat
Bánkuti Gabi mesteredző mutatott gyakorlatokat, hogyan erősítheted a core izmokat állatjárások segítségével. A core izmok, azaz a stabilizációs izmok karbantartása valóban fontos, ám ahhoz, hogy megfelelően edzd a core izmaidat, tudnod kell, hogy melyek ezek az izmok pontosan, és azt is, hogyan működnek.
tovább
Ilyen edzéssel javíthatod alkati hibáidat!
Nick Márton Erik személyi edző beszélt az alkati hibákról és megmutatta, hogyan lehet különböző gyakorlatokkal javítani az Ó vagy X-lábat, a tyúkmellet vagy a hosszú nyakat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS