FEM3 CAFÉ
Így teremthetsz rendet könnyedén!

Czech Linda és Szabó Júlia a rendrakás szakértői adtak praktikus tanácsokat a gyerekes anyukáknak, hogyan legyen szép rend a lakásban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: anya   gyerekek   gyereknevelés   játék   tanács

2015. április 27. 10:37Kapcsolódó anyagok
Fiúnak nézték Laky Zsuzsit!
Sokáig rövid, fiús hajat viselt Laky Zsuzsi. Általános iskolás volt az egykori szépségkirálynő, amikor egy kisfiúval játszott a téren, akinek ugyanolyan frizurája volt, mint neki. A kisfiú nagymamája egyszer csak kikiabált az ablakon Zsuzsinak, hogy „Gyere Józsikám, kész az ebéd”. A szépség elárulta, ez akkor nagyon rosszul esett neki.
tovább
Ungár Anikó: „Egy mama modell akartam lenni”
Más gyermekét felnevelni, nem könnyű feladat. Ungár Anikó elmesélte, ő hogyan kapcsolódott be párja gyermekeinek nevelésébe. A művésznő elárulta, hagyta, hogy kedvese, a fiúk édesapja domináljon a nevelésben és ezt tanácsolja minden mozaik családban élő szülőnek is. Sosem akart anya helyett anya lenni, hanem egyfajta mama modellként szeretett volna példát mutatni a fiúknak. A szakértő, Csizmadia Dóra pszichológus szerint, is az lehet a megoldás a harmonikus családi életre, ha a "mostoha" szülő kicsit háttérbe vonul a gyermekek nevelésében.
tovább
Fedezd fel gyermeked rejtett képességeit!
Czippán Anett kisfia politikai pályán, míg Berki kislánya művészi vonalon érvényesül majd, mondta Gazsi Gizi, jósnő.
tovább
A szakértő válaszol: Miért nem eszik a gyerek?
Dr. Tausz István gyerekorvos várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS