FEM3 CAFÉ
Meglepő helyről kapott segítség Mészáros András!

Angliai magyarok vették szárnyaik alá a férfit, aki hitelei miatt azt fontolgatta, hogy eladja a veséjét. Most azonban jóra fordult a sorsa és utazik Angliába, ahol könnyű fizikai munkát végezhet addig, amíg megtanulja a nyelvet. András elárulta, nagyon örül és már kutyusának is sikerült befogadó gazdit találni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   munka   segítség

2015. április 23. 11:01Kapcsolódó anyagok
Eladná veséjét a hitelcsapdába került férfi
Mészáros András véget vetne az életének, vagy eladná a veséjét, csak élje túl rossz anyagi helyzetét. A férfinek a devizahitel részletének kifizetése után, csupán háromezer forintja marad egy hónapra.
tovább
Adományozz Te is!
Gáborné Hegedűs Beatrix, nyugdíjas és Mátrai Erika, tanárnő beszélt a Szegeden elindított ételdobozos akcióról, ami civil adományozók segítségével működik. Az ételdobozban fellelhető élelmiszereket hajléktalanoknak és rászorulóknak szánják.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS