FEM3 CAFÉ
Asztalon táncolt Hujber Feri felesége egy lagziban

Kicsi gyerek volt Cynthia, amikor szüleivel egy esküvőn vett részt, de a kislány úgy érezte nem elég jó a buli, ezért felpattant az asztalra, felhúzta a szoknyáját, elkiáltotta magát és táncra perdült. Tölgyesi-Khell Cynthia elárulta, ezután valóban nagyon felpörgött a buli…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_babafotó   fénykép   fotó   fotózás   tánc   tölgyesi-khell cynthia

2015. április 23. 10:28Kapcsolódó anyagok
Különleges fotókon a szexi sztármamák! - Lapozd végig a galériát!
Pintácsi Viktória elárulta a titkot, hogyan segít ellazulni a hölgyeknek a kismamafotózásokon. Hujber Feri párja, Cynthia is készíttetett hasonló fotókat, amikor második gyermekét várta, hogy ezzel lepje meg színész kedvesét.
tovább
Hujber reméli, lánya olyan pasit talál mint ő
A színész olyan férfit kíván lánya mellé, mint amilyen ő, mert nem szeretné ha illúziókba ringatnák gyerekét...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS