FEM3 CAFÉ
Csináld magad esküvői dekoráció!

Nem akarsz tucat lagzit? Valami egyedire és különlegesre vágysz? Ami abszolút rólatok szól? Gruber Andi, kreatív dekoratőr megmutatta, milyen praktikákkal készíthetitek el saját esküvői dekorációtokat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dekoráció   díszítés   esküvő   fem3café_sk   ötlet   tavaszi esküvő

2015. április 22. 11:19Kapcsolódó anyagok
A tökéletes vintage esküvő kellékei
Rusztikus megjelenés, pasztell árnyalatok és csipke, a tökéletes vintage esküvő titka.
tovább
Így kérték meg Eszményi Viktória kezét!
Tóbel Nóra, esküvőszervező és Eszményi Viktória, énekesnő beszélt a leánykérés protokolljáról. Az énekesnő elmesélte lánykérésének körülményeit.
tovább
Új trend az esküvői desszertasztal!
Idén az esküvői trendben egyre nagyobb teret hódítanak a hazánkban még újdonságnak számító desszertasztalok, ezekről a különlegességekről beszélt Deli Annamária, desszertasztal specialista. A desszertasztal feladata, hogy együtt éljen a teremmel. Esztétikusan elrendezett sütemények, finom díszítés, a jegyespárra jellemző motívumokkal, középen a lélegzetelállító tortával.
tovább
Menyasszonyi csokor trendek: Hódít a marsala szín
Manapság a kisebb csokrok divatosak, ha esküvőről van szó, mondta Szentpéteri Szabolcs virágkötő, mert így a díszes virágok nem terelik el a figyelmet a menyasszonyról.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS