FEM3 CAFÉ
Formás karok nyárra!

Olyan hirtelen robbant be a meleg idő, és hirtelen kerültek elő a toppok, rövid ujjú felsők, nyári ruhák, hogy idő sem maradt az átmeneti tavaszi edzésekre. Éppen ezért Franyó Edina, személyi edző mutatott hatékony gyakorlatokat a formás karokért.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: alakformálás   edzés   fem3café_fitnesz   sport

2015. április 20. 10:43Kapcsolódó anyagok
Tavaszi hasazás Horváth Évával!
Berkes László, személyi edző, testépítő és Horváth Éva műsorvezető, modell mutatták meg milyen gyakorlatokat végezz, ha kockás hasat szeretnél.
tovább
Gerincjógával a helyes testtartásért!
Spala Korinna, jógaoktató beszélt a gerincjóga jótékony hatásairól. A hatha jóga testtartásaiból kiinduló gerincjóga olyan modern mozgásterápia, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása.
tovább
Warrior joga Kántor Tamással
Kántor Tamás jógaoktató a küzdő sportból lett ismert. Miután megismerkedett a jógával, tudta, hogy ezt bele kell építenie a harcművészeti edzésekbe.
tovább
Arcfiatalítás és ránctalanítás jógával!
Létezik egy természetes arcfiatalító módszer, az arcjóga. Kovács Gyöngyi Nalini jógaoktató mutatott olyan gyakorlatokat, melyek segítségével megőrizheted arcod fiatalságát! Az arcjóga az arcizmok edzésén és a kötőszövet stimulálásán túl, a stressz oldásban, az energiával való feltöltődésben is segít.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS