FEM3 CAFÉ
Jó tanácsok fogyókúrázóknak!

Ilkó Péter, táplálkozási tanácsadó beszélt a jojó-effektusról, ami a fogyókúrázók réme. A fogyás alatt a szervezet először a raktárakból alakítja vissza a működéséhez szükséges energiát, ezzel érhető el a súlyvesztés. Az elért súly után az étkezés újbóli megemelése nem jár párhuzamosan a lelassult anyagcsere felgyorsulásával. Nagy kalóriamennyiséget a csökkent anyagcsere működés nem képes elégetni, zsírraktárt képez, és megtörténik a visszahízás.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: egészség   fem3café_szakértő   fogyás   fogyókúra   szakértő   táplálkozás

2015. április 20. 10:31Kapcsolódó anyagok
Így tisztítsd a nyirokrendszered!
A legfontosabb a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, mondta Balaicza Erika belgyógyász, melyet a nap során, egyenletesen elosztva kell elfogyasztani.
tovább
Tavaszi hasazás Horváth Évával!
Berkes László, személyi edző, testépítő és Horváth Éva műsorvezető, modell mutatták meg milyen gyakorlatokat végezz, ha kockás hasat szeretnél.
tovább
Mit tegyek, ha frontérzékeny vagyok?
Dr. Kecskés Gabriella háziorvos, belgyógyász beszélt a frontérzékenységről, ami egyénenként különböző formában jelentkezhet.
tovább
A szakértő válaszol: Megszüntethető a narancsbőr!
Egész délelőtt Dr. Papp Ildikó bőrgyógyász, kozmetológus várta a nézők telefonhívásait és válaszolt a kérdésekre.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS