FEM3 CAFÉ
Itt a tavasz, legyen gyönyörű a Te kerted is!

Váczi Gergő élőben tudósított a hétvégi kertészeti kiállításról és Reményiné Tihanyi Klárával, a kiállítás helyszínének igazgatójával és Kosztka Ernővel, a Magyar Kertépítők Országos Szövetségének elnökével beszélgetett.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: kert   kertészet   növény   rendezvény   természet   virágba_borulva

2015. április 17. 10:32Kapcsolódó anyagok
Óvatosan az egzotikus növényekkel!
Egzotikus növényeket is tarthatunk otthonunkban, ezzel kapcsolatban adott tanácsokat Megyeri Szabolcs, kertész. Felhívta a figyelmet arra, hogy az amarillisz például veszélyes is lehet…
tovább
Így neveld az orchideád!
Tátrai Zsuzsanna, orchidea szakértő avatta be a nézőket a színpompás növények helyes gondozásába.
tovább
Dolly tuti tippje fejfájás ellen!
A zöld növények antioxidáns tartalma jelentős, így késleltetik a szellemi öregedést, jelentős szerepet játszanak a rákmegelőzésben és erősítik az immunrendszert. Az énekesnő, Dolly is a búzafű jótékony hatásának köszönheti, hogy már nem gyötri fejfájás és betegségek is elkerülik.
tovább
Ilyen trendi növényeket ültess idén a teraszodra!
A virágoknak is van divatja. Minden évben más és más növénnyel tehetjük trendivé a teraszt és a kertet. Boross Dávid, kertész hozott többek között cseppecskevirágot, verbénát és tengerparti fülesternyét, ezek az egynyári növények pompáznak majd 2015 legtrendibb teraszain.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS