FEM3 CAFÉ
Gerincjógával a helyes testtartásért!

Spala Korinna, jógaoktató beszélt a gerincjóga jótékony hatásairól. A hatha jóga testtartásaiból kiinduló gerincjóga olyan modern mozgásterápia, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   egészség   fem3café_fitnesz   gerinc   gerincprobléma   jóga   sport

2015. április 16. 10:51Kapcsolódó anyagok
Warrior joga Kántor Tamással
Kántor Tamás jógaoktató a küzdő sportból lett ismert. Miután megismerkedett a jógával, tudta, hogy ezt bele kell építenie a harcművészeti edzésekbe.
tovább
Arcfiatalítás és ránctalanítás jógával!
Létezik egy természetes arcfiatalító módszer, az arcjóga. Kovács Gyöngyi Nalini jógaoktató mutatott olyan gyakorlatokat, melyek segítségével megőrizheted arcod fiatalságát! Az arcjóga az arcizmok edzésén és a kötőszövet stimulálásán túl, a stressz oldásban, az energiával való feltöltődésben is segít.
tovább
Comberősítés Miló Vikivel!
A vaskos külső comb olyannyira problémás testrész, hogy még becenevet is kapott: lovaglónadrágnak hívják. A lovaglónadrág-szindróma azokat érinti, akiken a zsírfelesleg a combjuk felső részén helyezkedik el. Miló Viki személyi edző megmutatta, hogyan erősítheted meg a külső combizmod.
tovább
Így lehet formás felsőtested!
Czanik Krisztián, személyi edző megmutatta, hogyan izmosíthatod a felsőtestedet nyárra gumikötél segítségével.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS