FEM3 CAFÉ
Milyen veszélyeket rejt a fülhallgató?

Egyre többeket érint a halláskárosodás, amit általában időskori betegségként tartanak számon, pedig a legújabb kutatások szerint a fiatalok is érintettek. Ennek oka elsősorban a fülhallgatók, illetve a fejhallgatók széleskörű és gyakori használata, mondta Dr. Tóth Eszter fül-orr-gégész.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   hang   szakértő   vizsgálat   zene

2015. április 14. 10:41Kapcsolódó anyagok
Különleges vizsgálatnak vetették alá Váczi Gergőt
Egy csepp vér levételével számos, még tünetet nem produkáló betegségre derülhet fény, mondta Dr. Bagi Gabriella alternatív terápiás szakember.
tovább
A hangtálak gyógyító ereje
A hanggal gyógyítás évezredek óta része a keleti orvostudománynak, de relaxációhoz és meditáláshoz is használják segédeszközként.
tovább
Miért fontos a rendszeres szűrővizsgálat?
A férfiak többsége sajnos csak nagyon ritkán látogat el szűrővizsgálatra, mondta Dr. Bőde Imre urológus...
tovább
A kezeletlen PCO szindróma meddőséghez vezethet
A betegség tüneteiről, vizsgálatáról és kezeléséről Dr. Gasztonyi Zoltán, szülész nőgyógyász beszélt a FEM3 Café stúdiójában.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS