FEM3 CAFÉ
Folytatódik az öleléssel a rasszizmus ellen kampány!

Bangó Roland bekötött szemmel állt ki a Kálvin térre ölelésekre várva. A roma származású fiatalember elmondta, nagyon pozitív élményekkel zárta a napot. Roland elmondta, a rasszizmus felszámolásához mindkét félnek nyitnia kell, de biztató kezdetként tekintenek a kísérletre és amint tehetik folytatják a kezdeményezést.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   kampány   kommunikáció

2015. április 13. 11:04Kapcsolódó anyagok
Csatlakozz Te is a Nekem is fáj! kampányhoz!
Bujdosó Bianka, digitális stratégiai vezető, ACG és Bakos Piroska, műsorvezető beszélt a családon belüli erőszak ellen folytatott kampányról, amit a nemzetközi nőnap alkalmából indítottak. A kampány lényege, hogy speciális, foltokat és sérüléseket ábrázoló lemosható tetoválásokkal hívják fel a figyelmet a nőket ért családon belüli erőszakra.
tovább
Süss fel nap!: Tornászlányt pártfogol Várkonyi Andrea
Várkonyi Andi pártfogoltja a Süss fel nap! kampányban Csenge, a tornászlány.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS