FEM3 CAFÉ
Geszler Dorottya: „voltak nehéz időszakok”

Már óvodáskorától táncolt, majd a balettintézetben többféle műfajba is belekóstolt. Geszler Dorottya elárulta, sok nehézséggel jár az, hogy valakiből profi táncos váljon, de azt mondja, megéri, mert kitartásra és fegyelemre nevelték azok az évek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: balett   geszler dorottya   műsorvezető   tánc

2015. április 10. 11:26Kapcsolódó anyagok
Ismerd meg önmagad a tánc segítségével!
A lemanguria egy olyan önismereti út, melyben a saját ösvényeden jársz, s a saját ritmusodban haladsz. Erről a különleges táncról beszélt Semsei Angelika, lemanguria táncterapeuta.
tovább
Táncosnak készült Oláh Gergő
A tehetséges énekes tizenöt évig néptáncolt, több versenyen és külföldi turnén is részt vett. Emellett már óvodás kora óta énekelt is, mellyel nagyobb sikere volt, mint a tánccal, ezért a táncot egy időre háttérbe szorította. Oláh Gergő elárulta, a mai napig fontos neki a tánc, ezért fellépéseibe is szeretné beépíteni.
tovább
Ezt látnod kell: Berki szoknyában balettozik!
Bárki bármikor elkezdhet balettozni, ezért Berki Krisztián is megpróbálta elsajátítani az alapokat. Még szoknyát is húzott a tánchoz…
tovább
A tehetséges táncospár tanulásra fordítja a megnyert összeget
A Süss fel nap! nyertesei közül a tehetséges táncos pár, Pindúr Cintia és Gál Krisztián, valamint pártfogójuk Andor Éva volt a FEM3 Café vendége.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS