FEM3 CAFÉ
Nem kell lemondani a szerelemről!

A szerelem nem mindenképp múlik el egy párkapcsolatból! Orbán Nóra, párkapcsolati szakértő beszélt a szerelem nélkül házasság kapcsán. A szakértő szerint javíthatóak a párkapcsolatok, de van olyan párkapcsolat, ahol minden jól működik. Sőt az érzelmi eltávolodásokból is van visszaút!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: házasság   párkapcsolat   szakértő   szerelem

2015. április 9. 11:23Kapcsolódó anyagok
Ettől retteg Hada Renáta
Hada Renáta elárulta, számára a legriasztóbb dolog a viszonyai megváltozása. Fél attól, hogy a férjével való kapcsolata mennyire alakul majd át a baba születése után, amikor már nemcsak egymásra kell odafigyelniük. A szülés utáni depresszió leküzdésének módjáról Csizmadia Dóra, pszichológus beszélt FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Dudás Ádám szülei tizenhét év után találtak újra egymásra!
Dudás Ádám szüleinek a példája, hogy az igazi szerelem örök, ha nem is zökkenőmentes. A műsorvezető és Roboz Zsóka életvezetési tréner beszélt arról,hogy vannak olyan szerelmek, amelyek valamiért nem tudnak kimúlni belőlünk. Bármilyen sok idő telik is el, akár már másokba is beleszerettünk közben, együtt is élünk valakivel, de ha újra felbukkan az illető az életünkben, mégis újra és újra képes fellángolni a szerelem.
tovább
Így lehetsz igazi szexistennő!
Hevesi Krisztina szerint, a nők és a férfiak is, akkor érzik magukat sikeresnek az ágyban, ha a másiknak örömet tudnak szerezni. Ezért fontos, hogy időt áldozzanak a párok a másik erogén zónáinak felfedezésére…
tovább
Nem jó, ha idősebb a párom?
Manapság egyre divatosabb a párválasztásknál a nagyobb korkülönbség. Rozs Erika, szexuálpszichológus beszélt arról, hogy számít-e a korkülönbség, és milyen körülmények miatt választunk magunknak idősebb párt?
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS