FEM3 CAFÉ
Méregteleníts Detox-jógával!

A tavasz a tisztítókúrák, a méregtelenítés, a megújulás ideje. Szűcs Gábor, jógaoktató beszélt a Detox-jógáról, amit kezdők is bátran kipróbálhatnak, ez egy olyan jóga-ászanákból, bandhákból és légző gyakorlatokból álló méregtelenítő jóga sorozat, amely a leghatékonyabban segíti elő testünk természetes méregtelenítő folyamatait.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: egészség   fem3café_fitnesz   jóga   méregtelenítés   mozgás   sport   tavaszi_méregtelenítés

2015. április 9. 11:08Kapcsolódó anyagok
Köredzés Katus Attilával!
Katus Attila személyi edző beszélt a köredzés lényegéről. Ez az edzésterv a magas intenzitású aerobic és az állóképesség-fejlesztő gyakorlatok keveréke, melyet könnyű követni, kiváló edzést nyújt és melynek célja a zsírégetés, izomépítés, valamint a szív- és tüdő állóképességének javítása.
tovább
Intervall edzés húsvét után!
Húsvét utáni rapid zsírégetés Szabó Péter személyi edzővel. Az intervall edzés különböző intenzitású szakaszok (intervallumok) sorozatából áll. Vagyis kemény, hajtós és lazább, pihentetőbb részek váltják egymást meghatározott ütemben. Az intenzív, gyors szakaszok nagymértékben megterhelik a szervezetet, így annak ellenére, hogy az edzés mindössze fél óráig tart, mégis az egyik leghatékonyabb módja a kalóriaégetésnek.
tovább
Vinyasa Flow jógával a harmóniáért!
A Vinyasa Flow egy dinamikus jógairányzat, mely olyan különböző jóga iskolák és tradíciók találkozásából és tapasztalataiból született meg.. Mint minden jógagyakorlás, a Vinyasa Flow is arra törekszik, hogy harmóniát teremtsen a test, az elme és a lélek hármas egységében. A test mozgását a légzéssel hangolja és közben az elmét is ugyanerre, vagyis magára a gyakorlásra, a testre és a légzésre irányítja a gyakorló.
tovább
Fiatalodj jógával!
A jógának számtalan jótékony hatása van, többek között fiatalít is. Medvegy Gergő, jógaoktató és Képes Andrea, jógaoktató mutatott pár gyakorlatot, amellyel lefaraghatunk néhány évet az életkorunkból.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS