FEM3 CAFÉ
Aradszky László elárulta titkát!

Az énekes tizennyolc kilót fogyott nyolcvan éves jubileumi koncertjére, de nem koplalással érte el az áhított súlyt. Aradszky László elárulta, felesége szénhidrátszegény étrendet készített neki és különleges módszerrel tartotta távol még a disznóhústól is.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: aradszky lászló   diéta   énekes   fogyás   táplálkozás

2015. április 8. 11:54Kapcsolódó anyagok
Így fogyhatsz koplalás nélkül
A Shred-diéta azt ígéri, hat hét alatt két konfekcióméretnyit lehet fogyni - éhezés nélkül, sőt úgy, hogy a diétázó jóformán egész nap folyamatosan eszik.
tovább
Aradszky László: Hol van már a tavalyi hó?
Hallgasd meg Te is Aradszky László slágerét!
tovább
Aradszky László: Még egyszer újra...
Hallgasd meg Te is Aradszky László számát!
tovább
Tudatos étkezés a fogyás titka
A fogyókúránál a legfontosabb cél, hogy a leadott súlyfelesleg ne térjen vissza, ehhez teljes életmódváltásra van szükség.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS