FEM3 CAFÉ
Tündéri szőke kisfiú volt Erdei Zsolt

Nagy csibész volt Erdei Zsolt, ezért is vitték el szülei bokszolni, hogy levezesse a feszültséget. A sportoló elárulta, fia viselkedése nagyon hasonlít gyermekkori énjére, mert ő sem kerüli meg az akadályokat, inkább átmászik rajtuk.GALÉRIA

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   erdei zsolt   fem3café_joshi   fénykép   fotó   gyerek   gyerekek   sport   sportoló

2015. április 8. 11:19Kapcsolódó anyagok
Rubint Réka majdnem megbukott tesiből
Szorgalmas, jó tanuló volt kislányként, de a tesiórát nem szerette igazán. Sportolni először hiúságból kezdett el, mert egy kicsit duci volt. Szakközépiskolásként testnevelő tanára meg akarta buktatni, ezért Réka elhatározta bebizonyítja, hogy képes rá és ez volt az első lépcső sportolói karrierje felé.
tovább
Különös módszerrel tanult meg úszni Schirilla György
Édesapja mellett kezdte különös hobbiját a „nemzet rozmárja”. Három éves volt, amikor a Balatonon egy csónakból édesapja bedobta a vízbe, hogy ússzon vissza hozzá, később pedig már közösen vágtak neki a jeges kalandoknak. Egyszer még Berki Krisztián is bevállalta a hideg vizes úszást Schirilla Györggyel, bár a „nemzet rozmárja” szerint, akkor még egészen kellemes volt a víz hőmérséklete.
tovább
Madár: „Nem mertem igazán megszeretni a gyereket…”
Erdei Zsolt arról mesélt Joshi Bharatnak, hogyan élte meg, hogy kislánya koraszülöttként jött a világra…
tovább
Erdei Zsolt végre a karjába vehette kislányát
Májusban, a vártnál három hónappal korábban érkezett meg az egykori sportoló kislánya. Erdei Zsolt és párja akkori félelmeikről vallottak a nézőknek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS