FEM3 CAFÉ
Nádas szerint Katona János halála baleset volt

Nádas György szerint Katona János imádott élni, játszani, szerette a párját. Szerinte baleset volt a halála…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   nádas györgy

2015. július 2. 11:18Kapcsolódó anyagok
Pachmann Péter élvezi a lányos apuka szerepet
A műsorvezető eddig fiús apuka volt, de három héttel ezelőtt megszületett kislánya, Anna. A tündéri csöppség már az első pillanattól kezdve megbabonázta apukáját, aki elárulta, azóta is folyton becézgeti gyermekét és nagyon boldog, hogy fia után végre született egy kislánya is.
tovább
Medveczky Ilona durva kritikája a magyar társadalomról
Az egykor mozgalmas társasági életet élő díva hónapok óta kutyáival beszélget és csak akkor hagyja el otthonát, ha muszáj. Medveczky Ilona elárulta, nagyon fél kilépni az utcára, annyira megváltozott az emberek mentalitása. Retteg a bűnözőktől és attól, hogy kirabolják. Azt mondja, most a túlélés művészetét tanulja, hogy túlélje a magyar társadalmat!
tovább
Lehet, hogy újrakezdi Zsuzsi és Zámbó Krisztián?
Takács Zsuzsi elárulta, Joshi Bharatnak nem tartja kizártnak, hogy újra egy párt alkosson Krisztiánnal. Most azonban egy kis időre van szüksége, hogy sportolói karrierjével foglalkozhasson.
tovább
Csonka András a magánéletben nem sikeres?
Az énekes bevallotta, gyerekkorában nem ilyennek képzelte el a magánéletét, sokszor elbizonytalanodik, hogy jó úton jár-e…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS