FEM3 CAFÉ
Pachmann Péter élvezi a lányos apuka szerepet

A műsorvezető eddig fiús apuka volt, de három héttel ezelőtt megszületett kislánya, Anna. A tündéri csöppség már az első pillanattól kezdve megbabonázta apukáját, aki elárulta, azóta is folyton becézgeti gyermekét és nagyon boldog, hogy fia után végre született egy kislánya is.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baba   fem3café_joshi   gyerek   gyerekek   pachmann péter   szülő   újszülött

2015. április 2. 10:44Kapcsolódó anyagok
Bábozó rendőrök tanítják az ovisokat
Nyámcz Györgyi, rendőr alezredes beszélt az „Ovizsaru”-rendőrségi programról, mely elsősorban a közlekedés szabályaira tanítja meg a négy és hat év közötti gyerekeket, Rendőr Robi és Rosszcsont Ricsi bábok segítségével.
tovább
Nyuszis kincskeresésre hív mindenkit Farkasházi Réka
Kincskereső játékkal, arcfestéssel és diavetítéssel színesített koncerttel várja az érdeklődőket húsvét vasárnap Farkasházi Réka és zenekara.
tovább
Szekeres Nóra megmutatta gyermeke legféltettebb játékát
Egy bájos plüssmackóval érkezett a FEM3 Café stúdiójába Szekeres Nóra. Noel kedvence a kis szőrmók, amely állandó barátként volt vele kiskorában. Ágoston Olga, gyermekpszichológus elmondta, négy-öt éves korig teljesen természetes, hogy a gyermekek egy anyagdarabot, cumit, vagy plüsst hurcolnak magukkal mindenhová, majd az idő múlásával fokozatosan megválnak tőle.
tovább
A szakértő válaszol: Kamaszodik a gyerekem!
A nézők kérdéseire Skultéti-Szabó Katalin pszichológus válaszolt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS