FEM3 CAFÉ
Merész és sokkoló fotók készültek Pordán Petráról!

A csinos rádiós műsorvezetőt megnyúzták! Petra meztelenül állt ki az állatok mellett, félig megnyúzva, félig elegánsan egy szőrmével látható a képeken. A fotózáson nyolc órán keresztül készítették a sminkjét.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: állat   fotózás   meztelen   műsorvezető   rádió

2015. április 1. 11:53Kapcsolódó anyagok
Az év emlőse úgy harap, mint az ördög!
Orbán Zoltán, a Madártani Intézet kommunikációs munkatársa beszélt a 2015-ben Magyarországon az év emlős állatának választott ürgéről, hogy jobban megismerjük a díjnyertes rágcsálót, melyet régebben mezőgazdasági kártevőként tartották számon.
tovább
Itt a húsvét, vigyázz az élő nyúl vásárlásával!
Dénes Margit, a Budakeszi Vadaspark programszervezője, és Szilágyi Zsolt Baltazár, Budakeszi Vadaspark trénerje beszélt arról, hogy húsvét közeledtével sokan kacérkodnak élő nyúl, kiskacsa vagy kiscsibe vásárlásával, ám kétséges, hogy mi történik az állatokkal az ünnepek után. A szakemberek azt javasolják, hogy senki ne vásároljon élő állatot, ha nem tudja vállalni, hogy hosszú távon is gondoskodik róla.
tovább
Lehet, hogy újrakezdi Zsuzsi és Zámbó Krisztián?
Takács Zsuzsi elárulta, Joshi Bharatnak nem tartja kizártnak, hogy újra egy párt alkosson Krisztiánnal. Most azonban egy kis időre van szüksége, hogy sportolói karrierjével foglalkozhasson.
tovább
Sokkoló fotósorozatot készített Nánási Pál
Leukémiás és a betegségből már felgyógyult gyerekeket, és kopaszra maszkírozott sztárokat fotózott Nánási Pál. A képekből vándorkiállítás készül, majd az érdeklődők árverésen vásárolhatják meg a fotókat, a befolyt összeg pedig a Leukémiás Gyermekekért Alapítványhoz kerül.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS