FEM3 CAFÉ
Hogyan előzhető meg a reuma?

Kálbori Zsolt, kiropraktör beszélt arról, hogyan alakul ki a reumás megbetegedés és hogyan előzhető meg ez a gyulladásos folyamat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csont   fem3café_szakértő   gyulladás   reuma

2015. április 1. 10:32Kapcsolódó anyagok
Így védd meg gyermeked a drogokkal szemben!
Majsai László, pszichopedagógus beszélt arról, hogyan készítsd fel gyerekedet a drogokkal való találkozásra. Milyen jelek utalnak arra, hogy drogozik a gyerek? Fontos, hogy a szülők tisztában legyenek a kábítószerekkel. Soha nincs túl korán, manapság már az óvodás korban elkezdődik a drog prevenciós foglalkozás.
tovább
Két nő közül kell választania Berkinek!
A jósnő elmondta Krisztiánnak, a kártya szerint, két nő lesz körülötte, akik közül választania kell. Az egyik valószínűleg Pamela, a másik pedig egy nagy szerelem lesz olyasvalakivel, akit már ismer. Müller Rózsa azt is elárulta, bár lesznek érzelmek, Berki mégsem kötelezi el magát egyik hölgy mellett sem.
tovább
Valóban léteznek szellemek?
Pálus Attila, gyógyító beszélt arról, mit üzenhetnek a szellemek? Az embereket megosztja a szellemek létezése. Néhányan látják őket, de sokan nem hisznek ebben. A szellemek kvantumfizikai jelenségek, örök életűek, csak testet cserélnek.
tovább
Így védekezz a bőr öregedése ellen!
Dr Papp Ildikó, bőrgyógyász, kozmetológus adott tanácsokat abban, hogy a bőr öregedésének folyamatát, hogyan lassíthatod le. Karbantartással és megelőzéssel az öregedési folyamat jelentősen lelassítható, és a hagyományos arcplasztika elkerülhető.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS