FEM3 CAFÉ
Rozmaringos bárányborda és bárány-húspogácsa

Te is könnyedén elkészítheted Varga Andrea, mesterszakács és Necz István, fesztiválszervező receptje alapján az ínycsiklandó rozmaringos báránybordát és a klasszikus húsvéti bárányburgert!



Bárány-húspogácsa:

Hozzávalók:
• 40 dkg bárány lapocka, comb (darált)
• 12 dkg mangalica szalonna (darált)
• csipet só, bors
• Chilis majonéz
• Majonéz, chili, fokhagyma

Rozmaringos bárányborda:

Hozzávalók:
• Hozzávalók a bárányhoz:
• fejenként 2 bárányborda
• só
• olívaolaj


Címkék: étel főzés   fem3café_recept   hamburger   húsvét

2015. március 31. 13:07





 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS