FEM3 CAFÉ
Bárányvariációk húsvétra!

Készítsd el Te is a rozmaringos báránybordát, chilis mézes répa körettel és a klasszikus húsvéti bárányburgert, édes burgonya chipssel, Varga Andrea, mesterszakács és Necz István, fesztiválszervező receptje alapján.



Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: étel főzés   fem3café_konyha   hamburger   húsvét

2015. március 31. 11:20



Kapcsolódó anyagok
Készíts ízletes báránysülteket húsvétra!
Közeledik a húsvét, már javában tartanak az előkészületek. Varga Andrea, mesterszakács és Necz István, fesztiválszervező készített rozmaringos báránybordát, chilis mézes répa körettel és klasszikus húsvéti bárányburgert, édes burgonya chipssel.
tovább
Így készíts levendulaszirupot és a narancsos pitypangzselét!
Török Rita, gasztroblogger, fitoterapeuta készített levendulalekváros palacsintát levendulasziruppal és pitypangzselés vajas kenyeret.
tovább
Készíts tavaszi virágokból zselét és szirupot!
Török Rita, gasztroblogger, fitoterapeuta beszélt az ehető virágokról, melyek felhasználásának határait csak a fantáziánk szabja meg. Készíthetünk belőlük zseléket, dzsemeket, lekvárokat, szörpöt, illatosíthatunk vele ecetet, cukrot, mézet, meg is száríthatjuk. Rita a levendulaszirup és a pitypangzselé készítését mutatta meg és beszélt a két virág jótékony élettani hatásairól is.
tovább
Indiai ínyencségek Joshitól!
Készítsd el Te is Joshi Bharat kedvenc indiai vega ételeit a mangós joghurtos italt, a lencselevest rizzsel, és samosa-t
tovább


 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS