FEM3 CAFÉ
Ehető virágkülönlegességek

Készítsd el Te is a levendulaszirupot és a pitypangzselét Török Rita, gasztroblogger, fitoterapeuta receptje alapján!

Levendulaszirup

Hozzávalók:
• 1/2 liter víz
• 1 marék levendula
• 30 dkg méz
• 1 citrom leve

Pitypangzselé

Hozzávalók:
• 1 csésze pitypangvirág
• 3 csésze víz
• 20-30 dkg cukor
• 2 citrom leve
• Zselésítő 2:1 arány

 


Címkék: fem3café_recept   főzés   lekvár   tavasz   virág

2015. március 30. 12:56





 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS