FEM3 CAFÉ
Készíts tavaszi virágokból zselét és szirupot!

Török Rita, gasztroblogger, fitoterapeuta beszélt az ehető virágokról, melyek felhasználásának határait csak a fantáziánk szabja meg. Készíthetünk belőlük zseléket, dzsemeket, lekvárokat, szörpöt, illatosíthatunk vele ecetet, cukrot, mézet, meg is száríthatjuk. Rita a levendulaszirup és a pitypangzselé készítését mutatta meg és beszélt a két virág jótékony élettani hatásairól is.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: étel   fem3café_konyha   lekvár   tavasz   virág

2015. március 30. 10:06



Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS