FEM3 CAFÉ
Nem minden sztár szereti, ha kiparodizálják!

Kabaréjelenetek, tréfák, zenés paródiák, de a humor napjainkban legnépszerűbb ága, a stand up comedy is. Polgár Peti, zenés humorista, énekes és Szép Bence, humorista beszéltek arról, kiket parodizálnak leginkább a mai humoristák, a legjobb táptalaj a celebek világa.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: humor   humorista   stand-up   zene

2015. március 27. 11:35Kapcsolódó anyagok
Varga Győző csokoládéval kergette kisfiát
Nem szabad túl komolyan felfogni a nevelést, Varga Győző zenész, énekes és Kaskötő Csilla, blogger is ezt a nézetet vallja.
tovább
Polgár Peti: Berki Krisztián dal
Hallgasd meg Te is Polgár Peti, zenés humorista remek feldolgozását.
tovább
Ezt látnod kell: Berki szoknyában balettozik!
Bárki bármikor elkezdhet balettozni, ezért Berki Krisztián is megpróbálta elsajátítani az alapokat. Még szoknyát is húzott a tánchoz…
tovább
Így készülnek fel a humoristák a stand up-okra
Három humorista mesélt arról a FEM3 Caféban, hogyan szoktak felkészülni a fellépésekre…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS