FEM3 CAFÉ
Tai chi a test és a lélek egészségéért

Kína egyik legősibb harcművészeti ága a Tai Chi igen elterjedt Európában és Magyarországon. Egyaránt egészségügyi és stressz oldó hatása van. Mivel a test és a szellem edzése egy hosszú, lassú folyamat, így a tai chi chuan gyakorlását bárki nemtől és kortól függetlenül el tudja kezdeni. Sifu Kovács László, családi chen tai chi mestere mutatott pár mozdulatot.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   lélek   sport   test

2015. március 27. 10:50Kapcsolódó anyagok
A testfestés rejtelmei
Szekeres Gál Virág, testfestő beszélt a testfestés művészetéről, a technikákról és a versenyekről.
tovább
Ismerd meg önmagad a tánc segítségével!
A lemanguria egy olyan önismereti út, melyben a saját ösvényeden jársz, s a saját ritmusodban haladsz. Erről a különleges táncról beszélt Semsei Angelika, lemanguria táncterapeuta.
tovább
Rubint Réka majdnem megbukott tesiből
Szorgalmas, jó tanuló volt kislányként, de a tesiórát nem szerette igazán. Sportolni először hiúságból kezdett el, mert egy kicsit duci volt. Szakközépiskolásként testnevelő tanára meg akarta buktatni, ezért Réka elhatározta bebizonyítja, hogy képes rá és ez volt az első lépcső sportolói karrierje felé.
tovább
Edzés párban és kiskutyával is!
Barátoddal vagy barátnőddel elhatároztátok, hogy formába hozzátok magatokat? Vidám, egészséges és olcsó közös programot szeretnétek? Póta Balázs személyi edző mutatott néhány gyakorlatot, mellyel együtt tornázhattok.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS