FEM3 CAFÉ
Valóban léteznek szellemek?

Pálus Attila, gyógyító beszélt arról, mit üzenhetnek a szellemek? Az embereket megosztja a szellemek létezése. Néhányan látják őket, de sokan nem hisznek ebben. A szellemek kvantumfizikai jelenségek, örök életűek, csak testet cserélnek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   gyógyít   szellem   szellemidézés

2015. március 27. 10:28Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: A bőr fiatalságának megőrzése
Dr. Papp Ildikó, bőrgyógyász, kozmetológus várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait a FEM3 Café szerkesztőségében.
tovább
Így védekezz a bőr öregedése ellen!
Dr Papp Ildikó, bőrgyógyász, kozmetológus adott tanácsokat abban, hogy a bőr öregedésének folyamatát, hogyan lassíthatod le. Karbantartással és megelőzéssel az öregedési folyamat jelentősen lelassítható, és a hagyományos arcplasztika elkerülhető.
tovább
A szakértő válaszol: Mit tegyek, ha klimaxolok?
Dr. Gasztonyi Zoltán, szülész-nőgyógyász várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait és válaszolt a klimaxszal kapcsolatos kérdésekre.
tovább
Segítség klimaxolok!
Dr. Gasztonyi Zoltán, szülész-nőgyógyász beszélt a változó korról és a klimaxról. A nők egyharmada különösebb probléma nélkül jut túl ezen az időszakon, harmadrészük kevés, elviselhető panaszt érez, míg a többiek súlyos betegségekkel küzdenek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS