FEM3 CAFÉ
A testfestés rejtelmei

Szekeres Gál Virág, testfestő beszélt a testfestés művészetéről, a technikákról és a versenyekről.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: festészet   kreatív   művészet   test   verseny

2015. március 26. 11:56Kapcsolódó anyagok
Találj rá Te is az irodalom szépségére!
Sok pedagógusnak és szülőnek feladja a leckét, hogy hogyan lehet megszerettetni gyermekeinkkel az irodalmat és a költészetet. Sokan csak a kötelező irodalom révén találkoznak az írókkal, költőkkel, pedig ők is hús-vér emberek, hétköznapi történetekkel. Az utóbbi években testközelbe hozta őket Nyáry Krisztián irodalomtörténész.
tovább
Dobozból díszek, hasznosítsd újra!
Ne dobd ki a gyümölcsleves vagy tejes dobozokat, mert szuper dolgokat alkothatsz belőlük, Gesztes Ági, dekoratőr mutatott pár ötletet.
tovább
Hogyan lehet széppé varázsolni befőttesüvegeinket?
Kisebb nagyobb befőttes üvegek festéssel díszítve a konyha üde színfoltjai lehetnek, amellett, hogy egyúttal különféle élelmiszerek tárolását is megoldják. Seufert-Szabó Orsolya, kreatív blogger mutatott pár ötletet, hogyan díszítheted ezeket az üvegeket.
tovább
Így készíthetsz plüssfigurát zokniból!
Bató Dóri, hobbi kézműves megmutatta, hogyan kell zokniból állatfigurát készíteni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS