FEM3 CAFÉ
Csonka András a magánéletben nem sikeres?

Az énekes bevallotta, gyerekkorában nem ilyennek képzelte el a magánéletét, sokszor elbizonytalanodik, hogy jó úton jár-e…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csonka andrás   fem3café_joshi   karrier   magánélet

2015. március 26. 11:06Kapcsolódó anyagok
Tilosban járt Csonka András
A színész elárulta, hogy gimnazista korában egy alkalommal belógott a tornaterem szertárának ablakán keresztül az iskolába, hogy kicsempéssze egy fontos témazáró dolgozatban felejtett puskáját…
tovább
Bosszúból jelentették fel Zalatnay Cinit?
Nemrég első fokon újra elítélték Zalatnay Saroltát. A szigorú ítéletre azonban sem ő sem ügyvédje nem számított. De hogy mi történt és miért jelentették fel, arról Zalatnay Cini beszélt Joshi Bharatnak.
tovább
Csonka András törekszik a szerelemre?
Ami az adásból kimaradt... Csonka András szerint hazánkban csak a klasszikus családmodellt fogadják el.
tovább
Nem tudott megfelelni édesapjának Csonka András
Baráti viszonyt szeretett volna édesapjával Csonka András.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS