FEM3 CAFÉ
Rost Andrea feláldozná hangját a szerelemért?

Kedvenc meséje A kis hableány, melynek hősnője megválik hangjától azért, hogy szerelmével lehessen. Az operaénekes reméli, hogy létezik ilyen erős szerelem és ha megtalálná lehet, hogy ő is feláldozná a hangját, árulta el Joshinak.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: énekesnő   fem3café_joshi   művészet   opera   rost andrea   szerelem   zene

2015. március 25. 12:09Kapcsolódó anyagok
Találj rá Te is az irodalom szépségére!
Sok pedagógusnak és szülőnek feladja a leckét, hogy hogyan lehet megszerettetni gyermekeinkkel az irodalmat és a költészetet. Sokan csak a kötelező irodalom révén találkoznak az írókkal, költőkkel, pedig ők is hús-vér emberek, hétköznapi történetekkel. Az utóbbi években testközelbe hozta őket Nyáry Krisztián irodalomtörténész.
tovább
Sir Andrew Lloyd Webber „kiemelkedő tehetség",-nek tartja Mahó Andreát
Világhírű művészekkel dolgozott együtt Mahó Andrea.
tovább
Különleges gyerekfoglalkozások az Operaházban
A hangszeres tanulás egyénfüggő lehet és sok tényező befolyásolhatja, de az élőzene hallgatás élménye minden gyermekre jó hatással van, mondta Ókovács Szilveszter a Magyar Állami Operaház főigazgatója
tovább
Miben segít a mandala?
Pál Ágnes, mandalafestőt kérdezte szakmája rejtelmeiről Vitányi Judit.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS