FEM3 CAFÉ
Rubint Réka majdnem megbukott tesiből

Szorgalmas, jó tanuló volt kislányként, de a tesiórát nem szerette igazán. Sportolni először hiúságból kezdett el, mert egy kicsit duci volt. Szakközépiskolásként testnevelő tanára meg akarta buktatni, ezért Réka elhatározta bebizonyítja, hogy képes rá és ez volt az első lépcső sportolói karrierje felé.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baba   fem3café_babafotó   fénykép   fotó   gyerek   rubint réka   sport   sportoló

2015. március 25. 11:59Kapcsolódó anyagok
Egyszerre hét fiú versengett Falusi Mariannért
Felső tagozatos volt az énekesnő, amikor egy egész osztály írt neki szerelmes levelet.
tovább
Így csajozott az oviban Kabai László - Fotó!
Korán kezdte a csajozást az Irigy Hónaljmirigy dobosa. Először óvodában próbált udvarolni, az anyák napi ünnepségen mellette álló kislánynak, akit Andreának hívtak, mint mondja ekkor még nem túl nagy sikerrel. Az első szerelem általános iskola első osztályában talált rá. De igazán komoly kapcsolata feleségével volt, illetve tart a mai napig, immár huszonkilenc éve.
tovább
Rá sem ismernél! Duci, szemüveges kislány volt Peller Mariann
Általános iskolában kiközösítették testalkata és szemüvege miatt, ezért a középiskolában már kontaktlencsét viselt és fogyókúrázni kezdett. A csinos műsorvezető elmondta, nagyon rosszul esett neki társai viselkedése, de a humor segített neki, hogy menedéket találjon a bántó szavak elől.
tovább
Rubint Réka jól tudja irányítani Norbit?
Az arcelemző néhány celebpár fotóját vette górcső alá, és meglepő dolgokat olvasott ki belőle…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS