FEM3 CAFÉ
Edzés párban és kiskutyával is!

Barátoddal vagy barátnőddel elhatároztátok, hogy formába hozzátok magatokat? Vidám, egészséges és olcsó közös programot szeretnétek? Póta Balázs személyi edző mutatott néhány gyakorlatot, mellyel együtt tornázhattok.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: állat   cuki   edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   gazdi   kutya   pár   sport

2015. március 25. 10:54Kapcsolódó anyagok
Otthoni edzés Miló Vikivel az integető izmok ellen!
Nem elég izmosak a karjaid? Még nem késtél le semmiről! Ha hatékony otthoni edzésre vágysz, akkor néhány homokkal vagy vízzel megtöltött flakon segítségével már kezdődhet is az edzés. Miló Vikitől megtudhatod, hogyan fogj hozzá az integető izom eltüntetéséhez, illetve a hasizom és a farizom erősítéséhez.
tovább
Kutyus segített járni tanulni a kislánynak
Egyre több helyen alkalmaznak terápiás kutyákat, például speciális iskolákban, fogyatékkal élő gyermekek fejlesztésében segítenek az ebek, de sokszor még felnőttek rehabilitációjában is a kutyusoké a főszerep.
tovább
Hódítanak a cuki blogger kutyusok
Ma a népszerű közösségi oldalon nem csak emberek, hanem állatok is sztárok lehetnek…
tovább
Eddz otthon akár a bútorok segítségével!
Gökler Krisztina, blogger közel 15 kilót fogyott, heti négy, öt alkalommal járt edzőterembe és odafigyelt az egészséges étkezésre is. Mutatott pár olyan gyakorlatot, amit otthon a rendelkezésünkre álló eszközök segítségével is elvégezhetünk.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS