FEM3 CAFÉ
Sokkoló fotósorozatot készített Nánási Pál

Leukémiás és a betegségből már felgyógyult gyerekeket, és kopaszra maszkírozott sztárokat fotózott Nánási Pál. A képekből vándorkiállítás készül, majd az érdeklődők árverésen vásárolhatják meg a fotókat, a befolyt összeg pedig a Leukémiás Gyermekekért Alapítványhoz kerül.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   fénykép   fotó   fotózás   gyerek   gyerekek   leukémia   nánási pál   váczi gergő

2015. március 24. 10:02Kapcsolódó anyagok
Különleges vizsgálatnak vetették alá Váczi Gergőt
Egy csepp vér levételével számos, még tünetet nem produkáló betegségre derülhet fény, mondta Dr. Bagi Gabriella alternatív terápiás szakember.
tovább
Ördög Nóra szemeit örökölte Mici?
Nánási Pál saját gyerekkori fotóját vetette össze Mici fényképével. Szerinte arcberendezését tőle, ám szemeit Nóritól örökölte...
tovább
Tények és tévhitek az öröklődő betegségekről
Sok esetben a betegségeket hordozó gének mindkét szülő esetében jelen vannak, de ők tünetmentesek, míg a gyermekeknél összeadódik és megmutatkozik a betegség.
tovább
Nánásinak nagyobb kihívás lett volna egy aktfotózás
A sztárfotósnak régi álma vált valóra azzal, hogy Hugh Hefner feleségéről készíthetett kampány fotókat, bár egy aktfotózás nagyobb szakmai kihívással járt volna.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS