FEM3 CAFÉ
Adományozz Te is!

Gáborné Hegedűs Beatrix, nyugdíjas és Mátrai Erika, tanárnő beszélt a Szegeden elindított ételdobozos akcióról, ami civil adományozók segítségével működik. Az ételdobozban fellelhető élelmiszereket hajléktalanoknak és rászorulóknak szánják.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: adomány   akció   étel   fem3   segítség

2015. március 23. 12:21Kapcsolódó anyagok
Berkes Olivért nagyon megviselte a mutálás
Az énekes a The Voice tehetségkutató műsorban lett ismert, ezután sokáig nem lehetett hallani róla, de most kis szünet után újra a rivaldafényben.
tovább
Berkes Olivér: Goodbye
Pörögj fel Berkes Olivér hatalmas slágerére!
tovább
Madár Vera mindig az egyenes utat választja
A színésznő szerint nagyon fontos az őszinte beszéd konfliktushelyzetekben is. Madár Vera, színésznő és Hegedüs Erika, életvezetési tréner beszélgetett a nők közötti konfliktusokról, rivalizálásokról.
tovább
Segítség, aranyerem van!
Sokakat érint az aranyér, ezért tüneteiről és kezeléséről beszélt Dr. Csatár Éva, sebész, belgyógyász.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS