FEM3 CAFÉ
Otthoni edzés Miló Vikivel az integető izmok ellen!

Nem elég izmosak a karjaid? Még nem késtél le semmiről! Ha hatékony otthoni edzésre vágysz, akkor néhány homokkal vagy vízzel megtöltött flakon segítségével már kezdődhet is az edzés. Miló Vikitől megtudhatod, hogyan fogj hozzá az integető izom eltüntetéséhez, illetve a hasizom és a farizom erősítéséhez.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3   fem3café_fitnesz   izom   otthon   sport   sztárok edzéstippjei   tavasz

2015. augusztus 28. 10:53Kapcsolódó anyagok
Darázsderék és formás csípő tavaszra
Mozogd le a téli felesleget és indítsd a tavaszt karcsú derékkal!
tovább
Hasizom erősítő ászanák
A jógában nem feltétlenül a fogyás, hanem a mély hasizmok teljes körű karbantartása a cél, hogy minőségi izomzat támogassa a törzset az egyébként elég védtelen, hasüreg körüli szakaszon.
tovább
Váczi Gergő zavarba jött Hada Renátától
Kismama tornával lazított a FEM3 Café stúdiójában Hada Renáta, mely igencsak zavarba hozta Váczi Gergőt...
tovább
Ashtangázz Gigivel!
Rácz Ildikó, Gigi és Angyal Anita, jógaoktatók mutatták be az asthanga jógát. A jógapózok dinamikusan követik egymást, a légzés helyes kivitelezésével együtt jobban megizzaszt, mint a komfortzónán jóval túltolt futás. A gyakorlatok haladó szinten történő végzéséhez erős kar-, hát-, váll- és hasizomra van szükség.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS