FEM3 CAFÉ
Klapka: „Kijött az orvos és mondta, hogy végem van”

Lábon kihordott influenzával került kórházba Klapka György, ahonnan másnap már szerencsésen hazatérhetett. Olyan jól érezte magát, hogy tervei szerint másnap, már indult volna a diósba dolgozni, de cipőit és ruháját elrejtette a személyzet…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   fem3café_joshi   halál   influenza   klapka györgy   kórház   munka

2015. március 17. 10:45Kapcsolódó anyagok
Itt az influenzajárvány, mit tegyünk?
Ha csak minimális hőemelkedést tapasztalunk gyermekünknél, akkor is érdemes otthon tartani megfigyelésre, mondta Dr. Tausz István gyermekorvos.
tovább
Rohammentővel vitték kórházba Klapka Györgyöt
Mellkasi fájdalmakkal, szívinfarktus gyanúval szállították kórházba Klapka Györgyöt, aki telefonon beszélt Joshi Bharattal. Klapka ma már jobban érzi magát és holnap szeretne újra dolgozni menni.
tovább
Lola majdnem karanténba került
Lolát a Story-gála után kórházba kellett vinni, ugyanis nagyon felszökött a láza, kiderült, hogy tüdőgyulladását kapott.
tovább
Nem ér sokat a vitaminkoktél az influenza ellen?
Dr. Nékám Kristóf, allergológus adott tanácsokat a FEM3 Caféban az influenzával kapcsolatban…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS