FEM3 CAFÉ
Gergely Róbert zavarba jött a bikinis lányoktól

A színész fotós iskolát végzett, és mindenki azt gondolta, hogy szülei útját folytatva ő is valamelyik újságnál vagy televíziónál helyezkedik el. Egy darabig fotóriporterként is dolgozott, ám amikor egy bikinis divatbemutatóra küldték fotózni annyira zavarba jött, hogy a legtöbb kép elmosódottra sikerült.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_babafotó   fénykép   fotó   fotózás   gergely róbert   pataki ági

2015. március 16. 10:05Kapcsolódó anyagok
Megmutatta pucér fotóját Singh Viki
Gyermekkori fotóit hozta el a FEM3 Café stúdiójába a Rising Star énekesnője, aki már az általános iskolában megmutatta tehetségét. Singh Viki elárulta, az egyik csoportképen Nikát is felfedezhetik a nézők, mert osztálytársak voltak az Operaház gyermekkórusában.
tovább
Bájos hercegnő volt Palmira - Kattints a fotókért!
Szégyenlős kislány volt a Rising Star győztese, emiatt gyerekként nem rajongott a fotózásokért. De természetesen azért róla is készültek cuki fotók kiskorában, melyek közül néhányat meg is mutatott.
tovább
Pataki Ági elárulta a kortalan szépség titkát
A helyes étkezés, sport, egészséges életmód és a boldogság keresése együttesen járul hozzá a fiatalság megőrzéséhez.
tovább
Budapest anno és most – Lapozd végig a különleges fényképalbumot!
Lenyűgöző időutazásnak lehetünk részesei, ha megnézzük Kerényi Zoltán képeit, aki különleges fotóival bemutatja, mennyit változott Budapest a hosszú évtizedek alatt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS