FEM3 CAFÉ
Koós János: „szerelmi barátság volt” Dajka Margittal

Sok barátját elvesztette az ismert színművész, de mint mondja, velük kapcsolatban csak a szép dolgokra kell emlékezni. Több anekdotát is elmesélt, például Bajor Imréről, Latinovits Zoltánról és Dajka Margitról is.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: barátság   fem3café_joshi   koós jános   színész

2015. március 13. 11:05Kapcsolódó anyagok
Ezért van két szülinapja Koós Jánosnak
Az énekes a FEM3 Caféban elárulta, miért van két születésnapja….
tovább
Sipos Peti nagyon izgult Koós János miatt
Koós János szerint, akit utánoznak, az már elért valamit. Éppen ezért nagyon boldog volt, hogy a Sztárban sztár legutóbbi adásában őt formálták meg.
tovább
Czibi Nori bevallotta, csak barátok a csinos énekesnővel
Palmira betartotta ígéretét, így Czibi Norbival együtt utazik Kubába. Az énekes elárulta, a szóbeszéd alaptalan, csak nagyon jó barátok, de semmi több.
tovább
Rohammentővel vitték kórházba Klapka Györgyöt
Mellkasi fájdalmakkal, szívinfarktus gyanúval szállították kórházba Klapka Györgyöt, aki telefonon beszélt Joshi Bharattal. Klapka ma már jobban érzi magát és holnap szeretne újra dolgozni menni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS