FEM3 CAFÉ
Eddz otthon akár a bútorok segítségével!

Gökler Krisztina, blogger közel 15 kilót fogyott, heti négy, öt alkalommal járt edzőterembe és odafigyelt az egészséges étkezésre is. Mutatott pár olyan gyakorlatot, amit otthon a rendelkezésünkre álló eszközök segítségével is elvégezhetünk.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3   fem3café_fitnesz   fogyás   sport

2015. március 13. 10:42Kapcsolódó anyagok
Darázsderék és formás csípő tavaszra
Mozogd le a téli felesleget és indítsd a tavaszt karcsú derékkal!
tovább
Hasizom erősítő ászanák
A jógában nem feltétlenül a fogyás, hanem a mély hasizmok teljes körű karbantartása a cél, hogy minőségi izomzat támogassa a törzset az egyébként elég védtelen, hasüreg körüli szakaszon.
tovább
Edzés otthon, Katus Attilával
Katus Attila, személyi edző megmutatta, hogyan lehet hatékony az otthoni edzés.
tovább
Így lehet erős combod a strandszezonra!
Czanik Krisztián, személyi edző mutatott pár gyakorlatot, amit akár otthon is elvégezhetsz a feszes, erős combok érdekében.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS