FEM3 CAFÉ
Meg kell műteni Kustánczi Liát!

Kustánczi Lia hónapok óta nehezebben veszi a levegőt, sokszor furcsa légszomjhoz hasonlító érzés tört rá. Kiderült, hogy orrsövényferdüléssel és orrpolippal küszködik, emiatt a lemezlovas nemrég rászánta magát a műtétre.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   kustánczi lia   légzés   lemezlovas   műtét

2015. március 13. 10:38Kapcsolódó anyagok
Így előzhető meg az orrmandula műtét!
A leggyakoribb gyerekkori műtét egyértelműen az orrmandula műtét.
tovább
A szívelégtelenség okai és megelőzése
Nőket és férfiakat egyaránt veszélyeztet a szívelégtelenség, mely során az oxigén és a tápanyagok nem jutnak el a szövetekhez. Dr. Kiss Róbert Gábor, kardiológus és Dr. Tomcsányi János, főorvos beszélt az okokról és a megelőzőséről….
tovább
Ilyen az élet gyomor-bypassal
Gyomor-bypass műtét kockázatáról, hasznáról Dr. Mohos Elemér Ph.D, sebész beszélt és Zlinszki Mónika, a Napló vágója mesélt élményeiről és műtét utáni életéről.
tovább
Vámos Erika mellkisebbítő műtéten esett át
A műsorvezető elsősorban lelki okok miatt vált meg mellimplantátumától, mert nem érezte jól magát a bőrében.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS