FEM3 CAFÉ
Így lehet erős combod a strandszezonra!

Czanik Krisztián, személyi edző mutatott pár gyakorlatot, amit akár otthon is elvégezhetsz a feszes, erős combok érdekében.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3   fem3café_fitnesz   nyár   sport

2015. március 12. 10:58Kapcsolódó anyagok
Gyászold el a régi kapcsolatodat!
Singer Magdolna, író, gyásztanácsadó beszélt a szakítások, válások utáni nehéz időszak megkönnyítéséről. Hiszen a szakítás és a válás is veszteség, mely gyászfolyamat segítségével dolgozható fel. De ha ezen "túl vagyunk", új gyökeret ereszthetünk, újjászülethetünk!
tovább
Ne aggódj a szobatisztaság miatt!
A szobatisztaság ideje két éves kor után következik el, de a valódi szobatisztaságra általában három éves korig kell várni és a legtöbb gyereknél még ezt követően is előfordulnak "balesetek". A FEM3 Café vendégei a témával kapcsolatban Vida Ági, babapszichológus és Tischler János babakelengye szakértő voltak.
tovább
Darázsderék és formás csípő tavaszra
Mozogd le a téli felesleget és indítsd a tavaszt karcsú derékkal!
tovább
Hasizom erősítő ászanák
A jógában nem feltétlenül a fogyás, hanem a mély hasizmok teljes körű karbantartása a cél, hogy minőségi izomzat támogassa a törzset az egyébként elég védtelen, hasüreg körüli szakaszon.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS