FEM3 CAFÉ
Fogyás erővel, türelemmel és akarattal!

Fantasztikus eredményt ért el Heinrichné Oláh Edit, aki közel ötven kilót fogyott, leküzdötte az étel utáni vágyat, akaraterejével, kalóriaszámlálással, orvosai felügyelet mellett.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: egészség   fem3   fem3café   fogyás

2015. augusztus 27. 10:51Kapcsolódó anyagok
Szilvás gombóc Fásy módra
Fásy Ádám közismerten fantasztikusan főz, a FEM3 Café konyhájában megmutatta lányával, Zsüliettel, hogyan készíti el a pénztárca kímélően szilvás gombócot.
tovább
A sok szextől fáj Berki Krisztián háta?
Prof. Dr. Yu Funian, aki akupunktúrával gyógyít, megállapította, hogy Berki Krisztiánnak a sok szextől fájhat a háta.
tovább
Fenséges pisztráng fehérborban
Mindig ódzkodunk a halas ételektől, de nem kell félni a pisztrángtól, csak meg kell úsztatni egy kis fehérborban. Horváth Miklós, séf készített Könnyű pisztrángot, salátával.
tovább
Fordulópont Czippán Anett magánéletében!
Az életút vezető, Radics Ágnes kártyát vetett Czippán Anettnek, aki ebben az évben ismeri meg sorsszerű, életre szóló kapcsolatát. A 2015-ös év ugyanis a változások és a csodák éve, erről is beszélt a jósnő.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS