FEM3 CAFÉ
Kezdeti nehézségeiről mesélt az Európa-bajnoki bronzérmes úszónő

Akkor tudatosult benne, hogy más mint a többiek, amikor a barátnőinek udvarolni kezdtek, neki viszont nem.Eleinte nehéz volt számára, hogy minden fiú csak barátként tekint rá, de ekkor elkezdett úszni és a sportban megtalálta önmagát. Most a riói olimpiára készül, ahol elsősorban önmagát szeretné legyőzni és csak ezután akar az ellenfelekre koncentrálni. Fanni elmondta, nagyon hálás édesanyjának, amiért nem járatta speciális iskolába és úgy nevelte, hogy ő minden szempontból ép. Pozitív személyiségével másoknak is sok erőt ad a fiatal lány, például Berki Krisztiánt is ő segítette a Balaton átúszás alatt.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   fem3café_joshi   sportoló   szépségkirálynő

2015. augusztus 25. 10:59Kapcsolódó anyagok
Így találhatod meg a megfelelő sportot gyermekednek!
Minden gyereknek igénye van a mozgásra, sőt ahhoz, hogy hosszú távon is megőrizzék testi és szellemi egészségüket, a rendszeresen végzett sporttevékenység javasolt a számukra.
tovább
Kiss Gergely szerint egy vízilabdázónak könnyű csajoznia
A sportolót arról faggatták a FEm3 Café műsorvezetői, hogy mennyire megy könnyen a csajozás vízilabdázóként…
tovább
Női focivirtuóz a FEM3 Café stúdiójában
Szász Kitti női freestyle világbajnok tanított focilabdás trükköket Czippán Anettnek.
tovább
Világhírű kosárlabda zsonglőrök a FEM3 Caféban
Takács Áron a Face Team alapítója, Csapó István és Varga András a Face Team tagjai mutatták meg milyen különleges akrobatikus, zsonglőr mutatványok végezhetők kosárlabdával.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS