FEM3 CAFÉ
A csontok egészsége

Kálbori Zsolt, kiropraktőr beszélt a helyes testtartásról és arról, hogyan vigyázzunk csontjaink egészségére.A kiropraktika egy olyan módszer, mely gyógyszer és műtéti beavatkozás nélkül, a szervezet veleszületett öngyógyító képességét serkenti, erősíti. A szakértő szerint fontos az egyenes testtartás, hiszen a helytelen tartás a csökkenti gerinc rugalmasságát, így fokozódik a gerinc sérülékenységének a lehetősége.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csont   egészség   fem3   fem3café

2015. március 4. 10:40Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: Így védekezhetsz a vérszegénység ellen
Dr. Bagi Gabriella, alternatív terápiás szakember fogadta a nézők telefonhívásait a vashiánnyal kapcsolatban.
tovább
Így készíthetsz plüssfigurát zokniból!
Bató Dóri, hobbi kézműves megmutatta, hogyan kell zokniból állatfigurát készíteni.
tovább
A szavainkkal tudunk hazudni, a testünkkel kevésbé
Borsos-Kőszegi Erika, pszichológus, testbeszéd szakértő beszélt az árulkodó jelekről, hogy mikor nem mondunk igazat és megmutatta, hogyan kell hazudni.
tovább
A vérszegénység tünetei
Dr. Bagi Gabriella, alternatív terápiás szakember beszélt a vérszegénység jeleiről, tüneteitől.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS