FEM3 CAFÉ
Haláláról gondolkodott Varnus Xavér

Az orgonaművészt baleset érte, amikor egy kétszáz éves orgonát akart felhangolni…Varnus Xavér konzervatóriumi évei alatt az orgonaépítés mesterségét is kitanulta, így sokszor segít az orgonák karbantartásában is, ha arra kérik. Egy régi orgona felhangolásán fáradozott, amikor az egyik korhadt deszka, amin állt, nem bírta a terhelést és az orgonaművész lezuhant. Sajnos nem tudott lábra érkezni, így gerince kapta a legnagyobb terhelést és összeroppant. Az orgonaművész elárulta, első gondolata az volt, hogy ebben a helyzetben illik-e látványosan rosszul lenni vagy, ha most kell meghalnia, azt hogyan kellene csinálni. Hatalmas fájdalmak között feküdt és később a vizsgálatok is kimutatták, hogy az egyik csigolyája eltört. Azért, hogy a teljes felépüléséig koncertezni tudjon különleges fűzőt kapott orvosaitól.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baleset   fem3café_joshi   varnus xavér

2015. augusztus 17. 11:25Kapcsolódó anyagok
Molnár Anikó: „Az anorexiától egy hajszálvékony mezsgye választott el”
A saját bevallása szerint, állandó testképzavarral küzdő egykori Nagy Ő az elmúlt három hónapban különös betegsége miatt tizenhét kilót fogyott.
tovább
Hujber Ferit pszichiáter kezeli
A színész megrázó halálközeli élményeiről mesélt Joshi Bharatnak a FEM3 Caféban…
tovább
Keresztes Ildikó sok évnyi szenvedésről
Az énekesnő eleinte nehezen találta a helyét Budapesten…
tovább
Demcsák: „nem tudom, miért lett ebből könnyű testi sértés”
A műsorvezető nem volt jelen a bírói indoklásnál, ezért nem tudja, miért lett visszaminősítve könnyű testi sértésnek a súlyos testi sértés kísérlete.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS