FEM3 CAFÉ
Új szerelméről mesélt Xantus Barbara

Ragyog a boldogságtól a színésznő, aki elárulta Joshinak, újra rátalált a szerelem.Amikor egyedül volt, akkor szeretett egyedül lenni, mondta Xantus Barbara, de most nagyon örül annak, hogy párra talált. Nem kereste a szerelmet, hanem az találta meg őt, teljesen váratlanul. Legközelebbi barátjának már bemutatta választottját, de elárulta édesanyja lesz az, akinek utoljára bemutatja új kedvesét.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   szerelem   xantus barbara

2015. február 27. 10:09Kapcsolódó anyagok
Tippek, hogy eljuss a második randiig!
Megvolt az első randi. De, hogy min múlik, hogy lesz-e következő, arról Randi Andi társkereső coach beszélt a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
A szex a titka a sírig tartó szerelemnek?
Dr. Rusz Edit, szexuálpszichológus szerint a libidót állandóan fenn kell tartani a két fél között, kortól függetlenül. A sírig tartó kapcsolat alapja ugyanis a szex…
tovább
Xantus Barbara dacból lett színésznő
Xantus Barbara édesapjának és nagypapájának akart bizonyítani, ezért lett színésznő…
tovább
Szerelembe esnek az állatok is?
Az állatoknak is lehet párja, a papagáj például monogám típus, a zebrák és a zsiráfok ellenben inkább háremet tartanak…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS