FEM3 CAFÉ
Varga Győző csokoládéval kergette kisfiát

Nem szabad túl komolyan felfogni a nevelést, Varga Győző zenész, énekes és Kaskötő Csilla, blogger is ezt a nézetet vallja.

Varga Győző csokoládéval kergette kisfiát az asztal körül, miután kisfia nem akarta megenni az egész tábla csokoládét. Az Kaskötő Csilla és Varga Győző egyetértenek abban, hogy a gyermekneveléshez kell humor és a lazaság. Mivel a gyerekvállalás rengeteg stresszel jár, nem szabad túl komolyan felfogni a nevelést. Varga Győző nem idegeskedik, ha a gyerek leönti magát kakaóval, mindig azt mondja: „nem baj, majd anya kimossa!” 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3   fem3café   gyerek   gyereknevelés   gyerekvállalás   humor   varga győző

2015. augusztus 18. 11:03Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS