FEM3 CAFÉ
Tartásjavítás és önbizalom növelés jógával

Kovács Gyöngyi Nalini jógaoktató szerint a testtartáson leképződik az érzelmi állapot.A hanyag tartás kialakulásáért elsősorban az ülő életmód a felelős, azonban a sok ülés az iskolában, az irodában nemcsak hát- és derékfájást okoz, hanem a belső szervek megfelelő működését is gátolja. A zárt mellkas csökkenti a tüdőkapacitást és nehezíti a szív munkáját. Az ülőmunka mellett a szerelmi csalódások, traumák is bezárják a szívet. Kovács Gyöngyi Nalini jógaoktató mutat pár gyakorlatot a női szívek megnyitásáért.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3   fem3café   fem3café_fitnesz   jóga   sport

2015. augusztus 18. 10:51Kapcsolódó anyagok
Edzés terhesség alatt és után
Czanik Krisztián szerint fokozatosan térjünk vissza a sportoláshoz.
tovább
Kulcsár Edina rosszul lett, mégis tovább kellett edzenie
A szépségkirálynő személyi edzője nagyon szigorú, Edina még akkor sem hagyhatta abba az edzést, amikor rosszul lett…
tovább
Napüdvözlet, jóga 12 lépésben
A napüdvözlet már önmagában is egy kerek egész, ezért önállóan, más gyakorlatok nélkül is végezhető, hiszen így is megszámlálhatatlan pozitív hatással bír.
tovább
Másfél órán keresztül sírt Cinthya Dictator
Az Éden Éjjel egyik műsorvezetője, Cinthya bikram jógával edzi szervezetét…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS