FEM3 CAFÉ
Molnár Anikó: „Az anorexiától egy hajszálvékony mezsgye választott el”

A saját bevallása szerint, állandó testképzavarral küzdő egykori Nagy Ő az elmúlt három hónapban különös betegsége miatt tizenhét kilót fogyott.Anikó önsörfőző-szindrómában szenved, emiatt minden cukros étel és italt kerülnie kell, mert szervezete alkohollá alakítja a bevitt cukrot. Egy vizsgálat során az is kiderült, hogy a nem mindennapi betegség mellett, többféle ételintoleranciája is van. Ezért három hónapja a diabetikus osztályon vásárol és mint mondja, elérte azt az állapotot, amikor úgy érzi rendben van a teste. Korábban tizenhét kiló felesleggel is jól érezte magát, de fotóival akkor nem volt megelégedve. Saját bevallása szerint, a Nagy Ő forgatása idején bár kifejezetten csontos volt és csak egy hajszál választotta el az anorexiától, akkoriban mégis kövérnek látta magát.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: anorexia   ételintolerancia   fem3café_joshi   fogyás   molnár anikó   túlsúly

2015. augusztus 25. 11:39Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS