FEM3 CAFÉ
Az otthonszülés előnyei és hátrányai

Dr. Csákány György szülész-nőgyógyász beszél az otthonszülésről.Dr. Csákány György szerint az otthonszülés sosem lesz olyan biztonságos, mint a kórházi szülés, hiszen a biztonságot a gyors beavatkozási lehetőség adja.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3   fem3café   kórház   szülés   szülészet

2015. február 23. 11:38Kapcsolódó anyagok
A szexualitás felélesztése szülés után
Várandósság alatt a nők nagy része fél attól, hogy megváltozik az alakja, ezt a félelmet kultúránk is erősíti.
tovább
Hogyan lehet szép kockás a hasunk?
Czanik Krisztián testépítő- és aerobic oktató a hasizom erősítés titkairól beszél, és bemutatja Váczi Gergő segítségével, hogyan végezzük helyesen az erősítő gyakorlatokat.
tovább
Készítsd el az ínyenc csoki Oscar-szobrot!
Desszertként szolgálták fel tegnap a szobrocska alakú csokoládét. Az aranyat érő édességet ma Damniczki Balázs cukrászunk is elkészíti.
tovább
Már a műsor elején cinkelte egymást Berki és Demcsák Zsuzsa
A pénteki napon Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztán vezeti a FEM3 Café műsorát, amelynek Mokkás ajánlójában máris elkezdte egymást kóstolgatni a két műsorvezető.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS